fbpx

Publisert: 02.09.2022

Kilde: Oppturen

Del artikkel:

Samarbeid er løsningen

Samarbeid er løsningen

1. september møttes rundt 300 deltagere fra bedrifter, kommune, organisasjoner og universitetssektoren til Lillestrøm næringskonferanse.

Publisert: 02.09.2022

Kilde: Oppturen

Bilde av ordfører Jørgen Vik, Anne Lindmo og Maria Hoff.
Ordfører Jørgen Vik, Anne Lindmo og Næringssjef Maria Hoff. Foto: Anne Merete Rodem.
Her ble den nye næringsstrategien presentert og en splitter ny bærekraftkartlegging av Lillestrøm lagt frem. Næringssjef i Lillestrøm kommune, Maria Hoff, var strålende fornøyd etter et vellykket arrangement, og har også et klart mål for veien videre. – Skal vi lykkes med de store utfordringene vi står ovenfor, langs alle de tre bærekraftdimensjonene, må vi samarbeide mer, sier hun.

Dagen ble avsluttet med noen skråblikk fra Anne Lindmo om hvordan man lykkes. Oppsummert er beinhardt arbeid, tillit til dine ansatte og evne til å tørre å tenke nytt de viktigste faktorene.

– Gjennom Lillestrøm næringskonferanse ønsker Lillestrøm kommune å legge til rette for økt kjennskap og mer samarbeid på tvers av sektorer, sier næringssjefen.

Tilbake

Del artikkel:

Samarbeidspartnere

Bli med på oppturen er et budskap fra næringslivet i Lillestrøm. Initiativtakerne er Lillestrøm Eiendomsforum og samarbeidspartnere er Lillestrøm kommune og aktører fra næringslivet. 

© 2020 Bli med på oppturen | Web av Ahlin Kommunikasjon AS

© 2020 Bli med på oppturen | Web av
Ahlin Kommunikasjon AS