fbpx

Fra møterom til møteplass

En god balanse mellom jobb og fritid er viktig. Og i Lillestrøm finner du perfekte rammer for sosiale tilstelninger – rett utenfor kontordøra. Cafékontor? Afterwork? Her får du nye perspektiver.

Et langt liv som næringsby med messedeltakere og tilreisende fra inn- og utland har formet byen og gjort at man i dag har et rikt bar- og restaurantliv. Og kulturlivet har fulgt på; du kan oppleve alt ifra elitistisk musikk- og billedkunst til amcar-treff!

Et bærekraftig kollektivtilbud

Elsparkesykkel ved Portalen i Lillestrøm - Bli med på oppturen

Norges 3. største knutepunkt

Med 10 min til Oslo, 12 min til OSL, og gode forbindelser med busser og el-busser, er Lillestrøm Norges tredje største kollektivknutepunkt etter Oslo S og Nationaltheateret.

Sykkel & mikromobilitet

Lillestrøm er en av Norges beste sykkelbyer, og har naturligvis tilbud som sykkelhotell, bysykkel og elsparkesykler.

Alt du trenger
– og mer til!

Alt du trenger – og mer til!

Fikk du plutselig lyst på parkkontor? Trenger luggen en stuss? Fysen på trening? Alt dette finner du i umiddelbar nærhet. Og melder sulten seg, kan du meske deg med alt fra thai-cuisine til det libanesiske kjøkken!

51

Spisesteder

25

Klesbutikker

11

Barer

13

Parker

29

Frisører

12

Treningssentre

51

Spisesteder

25

Klesbutikker

11

Barer

13

Parker

29

Frisører

12

Treningssentre
Uteservering på bakgården til Fuser i lillestrøm - Bli med på oppturen

Kunst og kultur verdt å oppleve

En by er ikke levende før den kjennes slik. Og da må den romme ulike kunst- og kulturuttrykk. Et Lillestrøm i utvikling har skapt urbane rom hvor slike uttrykk florerer, og hvor du til enhver tid kan finne musikkopplevelser.

Ta street art, for eksempel. Kanskje ikke det første du forbinder med Lillestrøm, sier du? Vel, det er bare å se seg rundt, og langs elvebredden finner du byens høyt verdsatte samtidskunst på løpende bånd.

«I byen blomstrer kafé- og utelivet og restaurantene byr på spennende retter fra alle verdensdeler»

Lillestrøm Kommune

En treningsopptur

Fra crossfit til yoga, eller beinhard benkpress – du skal lete lenge for å finne den muskelgruppe du ikke kan trene her. I det hele tatt er Lillestrøm et mekka for de aktive. Byrom og omgivelser er som skapt for spontane eller organiserte inne- og utetreninger. (Hva med tennis eller golf?) Og da har vi ikke en gang nevnt friluftsmulighetene rundt Lillestrøm …

Kokken på Mirabel i Lillestrøm - Bli med på oppturen

Eller matopptur

Det tar en stund før du har «spist deg igjennom» Lillestrøm. Det har en kvalitetsbevisst befolkning og et kresent næringsliv sørget for. Flere av verdens mest populære kjøkken er representert, og i sommerhalvåret bidrar uteserveringene til å skape en kontinental følelse. Du finner både gourmetmat og kebab, og kanskje er det litt av sjarmen?

Lillestrøm har blitt kåret til Norges beste sykkelby 5 ganger

Se flere ting du ikke visste om Lillestrøm

Opplevelser for store og små!

Familiebyen Lillestrøm? Jepp! Her er det rom for lek og moro! Nitelva, Nebbursvollen friluftsbad eller minigolf er bare noen eksempler på aktiviteter i umiddelbar gangavstand. Legg til gode idretts- og skolemiljøer, og du får perfekte oppvekstvilkår. Flere og flere oppdager det, så kommunen opplever stor tilflytting og vekst.

Par ser ut av vinduet på La Luna i Lillestrøm - Bli med på oppturen
Portrett fra uteserveringen på Mirabel i Lillestrøm - Bli med på oppturen

Samarbeidspartnere

Bli med på oppturen er et budskap fra næringslivet i Lillestrøm. Initiativtakerne er Lillestrøm Eiendomsforum og samarbeidspartnere er Lillestrøm kommune og aktører fra næringslivet. 

© 2020 Bli med på oppturen | Web av Ahlin Kommunikasjon AS

© 2020 Bli med på oppturen | Web av
Ahlin Kommunikasjon AS