fbpx
Vi bygger byen - du gir den innhold!

Prosjekttype: Bolig / Næring

Beliggenhet: Lillestrøm sentrum

Ferdigstilling: 2022

Del byggeprosjekt:

Taraldset Eiendom – Vår målsetting er å utvikle og bygge boliger med fokus på: Innovasjon, funksjonalitet, design og materialvalg.

Bli med på oppturen i LUX

Bli med på oppturen i LUX

Taraldset Eiendom AS er et eiendomsselskap som er engasjert i byutviklingen av Lillestrøm. Sammen med Eiendomsgruppen Oslo AS har vi utviklet Dovre- og LUX kvartalet som er en ny urban bydel i sentrum av Lillestrøm. LUX er forbundet med Stortorget via Strøkstorget hvor ambisjonen er å skape en forlenget arm av sentrum til glede for beboerne i området og som trekker besøkende til de næringsdrivende i den nye bydelen.

Prosjekttype: Bolig / Næring
Beliggenhet: Lillestrøm sentrum
Ferdigstilling: 2022

Taraldset Eiendom – Vår målsetting er å utvikle og bygge boliger med fokus på: Innovasjon, funksjonalitet, design og materialvalg.

Illustrasjon: Takløsninger i LUX.

LUX

Rundt LUX vokser det frem en ny bydel med ca. 500 attraktive leiligheter og ca. 6 000 kvm næringslokaler bestående av LUX appartementshotell med over 40 leiligheter, innovative og funksjonelle næringslokaler. LUX vinbar med panoramautsikt kommer på takterrassen i 15 etasje og LUX SPA og YOGA i 14 etasje. På gateplan blir det restauranter med møteromsavdeling og andre lokaler hvor det blir mulig å etablere bakeri, kaffebar eller annen utadrettet virksomhet.

LUX inneholder også et moderne parkeringshus med over 250 parkeringsplasser for beboere og næringsdrivende. Ca. 100 plasser er tilgjengelig for besøkende til bydelens beboere og næringsdrivende. LUX p-hus skal bli et moderne mobilitetssenter hvor det skal tilbys leiebil/bildeling, bilvask, elbillading og sykkelhotell med sykkelvask – alt på ett sted.

Illustrasjon: LUX i den blå timen.

Strøkstorget

Strøkstorget er en arena for byutvikling og blir en urban miljøgate med bybekk, sittebenker, beplanting, lekepark, brygger og utkikksplattformer som skaper dybde i byen og vil være en attraksjon i seg selv. Nederst i Strøkstoget er det allerede etablert en utendørs terrasse hvor du kan nyte en kald øl og fusion inspirert mat fra Food Trucks. Langs Strøkstoget er det fortsatt flere eldre eneboliger som utgjør et område for fremtidig byutvikling. I mellomtiden er planen å tilføre husene aktivitet ved å leie dem ut til kafé- og kulturtilbud.

Illustrasjon: LUX.

Er du interessert?

Vi ønsker kontakt med interesserte leietakere som vil være med å løfte bydelen til nye høyder. Sammen skal vi skape en pulserende og populær bydel i sentrum av Lillestrøm. Vi ønsker at konseptene i denne bydelen skal lykkes og vil derfor være en god og langsiktig partner og vil strekke oss langt for å realisere gode ideer. Til appartementshotellet ønsker vi å knytte til oss en god samarbeidspartner som kan drive hotellet.  

Tilbake

Del artikkel:

Samarbeidspartnere

Bli med på oppturen er et budskap fra næringslivet i Lillestrøm. Initiativtakerne er Lillestrøm Eiendomsforum og samarbeidspartnere er Lillestrøm kommune og aktører fra næringslivet. 

© 2020 Bli med på oppturen | Web av Ahlin Kommunikasjon AS

© 2020 Bli med på oppturen | Web av
Ahlin Kommunikasjon AS